završni rad
Akrilamidi u prženim proizvodima

Marija Gunjača (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Gunjača, M. (2017). Akrilamidi u prženim proizvodima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284225

Gunjača, Marija. "Akrilamidi u prženim proizvodima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284225

Gunjača, Marija. "Akrilamidi u prženim proizvodima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284225

Gunjača, M. (2017). 'Akrilamidi u prženim proizvodima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284225

Gunjača M. Akrilamidi u prženim proizvodima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284225

M. Gunjača, "Akrilamidi u prženim proizvodima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284225