završni rad
Usporedba metoda određivanja hranjive vrijednosti slastica

Štrkalj, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Štrkalj, L. (2017). Usporedba metoda određivanja hranjive vrijednosti slastica (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:694687

Štrkalj, Lucija. "Usporedba metoda određivanja hranjive vrijednosti slastica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:694687

Štrkalj, Lucija. "Usporedba metoda određivanja hranjive vrijednosti slastica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:694687

Štrkalj, L. (2017). 'Usporedba metoda određivanja hranjive vrijednosti slastica', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:694687

Štrkalj L. Usporedba metoda određivanja hranjive vrijednosti slastica [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:694687

L. Štrkalj, "Usporedba metoda određivanja hranjive vrijednosti slastica", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:694687

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.