Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Prižmić, K. (2017). Procjena unosa omega-3 masnih kiselina u osoba s upalnim artritisom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261146
Prižmić, Karlo. "Procjena unosa omega-3 masnih kiselina u osoba s upalnim artritisom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261146
Prižmić, Karlo. "Procjena unosa omega-3 masnih kiselina u osoba s upalnim artritisom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261146
Prižmić, K. (2017). 'Procjena unosa omega-3 masnih kiselina u osoba s upalnim artritisom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261146
Prižmić K. Procjena unosa omega-3 masnih kiselina u osoba s upalnim artritisom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261146
K. Prižmić, "Procjena unosa omega-3 masnih kiselina u osoba s upalnim artritisom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261146