Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Mrak, K. (2017). Utjecaj veličine čestica na razgradnju lignoceluloznih sirovina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:569677
Mrak, Karla. "Utjecaj veličine čestica na razgradnju lignoceluloznih sirovina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:569677
Mrak, Karla. "Utjecaj veličine čestica na razgradnju lignoceluloznih sirovina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:569677
Mrak, K. (2017). 'Utjecaj veličine čestica na razgradnju lignoceluloznih sirovina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:569677
Mrak K. Utjecaj veličine čestica na razgradnju lignoceluloznih sirovina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:569677
K. Mrak, "Utjecaj veličine čestica na razgradnju lignoceluloznih sirovina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:569677