Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Marinić, L. (2017). Induciranje bakteriocinske aktivnosti bakterija mliječne kiseline u kokulturi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873909
Marinić, Laura. "Induciranje bakteriocinske aktivnosti bakterija mliječne kiseline u kokulturi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873909
Marinić, Laura. "Induciranje bakteriocinske aktivnosti bakterija mliječne kiseline u kokulturi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873909
Marinić, L. (2017). 'Induciranje bakteriocinske aktivnosti bakterija mliječne kiseline u kokulturi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873909
Marinić L. Induciranje bakteriocinske aktivnosti bakterija mliječne kiseline u kokulturi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873909
L. Marinić, "Induciranje bakteriocinske aktivnosti bakterija mliječne kiseline u kokulturi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873909