diplomski rad
Određivanje alergena kikirikija u uzorcima krem proizvoda i čokolada ELISA metodom

Zeljko, Mladena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Zeljko, M. (2016). Određivanje alergena kikirikija u uzorcima krem proizvoda i čokolada ELISA metodom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529552

Zeljko, Mladena. "Određivanje alergena kikirikija u uzorcima krem proizvoda i čokolada ELISA metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529552

Zeljko, Mladena. "Određivanje alergena kikirikija u uzorcima krem proizvoda i čokolada ELISA metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529552

Zeljko, M. (2016). 'Određivanje alergena kikirikija u uzorcima krem proizvoda i čokolada ELISA metodom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529552

Zeljko M. Određivanje alergena kikirikija u uzorcima krem proizvoda i čokolada ELISA metodom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529552

M. Zeljko, "Određivanje alergena kikirikija u uzorcima krem proizvoda i čokolada ELISA metodom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529552

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.