Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za analitičku kemiju
Citirajte ovaj rad
Johman, K. (2017). Spektrofotometrijsko određivanje polifenola u acetonskim ekstraktima kore mandarine (Citrus reticulata) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059094
Johman, Karla. "Spektrofotometrijsko određivanje polifenola u acetonskim ekstraktima kore mandarine (Citrus reticulata)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059094
Johman, Karla. "Spektrofotometrijsko određivanje polifenola u acetonskim ekstraktima kore mandarine (Citrus reticulata)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059094
Johman, K. (2017). 'Spektrofotometrijsko određivanje polifenola u acetonskim ekstraktima kore mandarine (Citrus reticulata)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059094
Johman K. Spektrofotometrijsko određivanje polifenola u acetonskim ekstraktima kore mandarine (Citrus reticulata) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059094
K. Johman, "Spektrofotometrijsko određivanje polifenola u acetonskim ekstraktima kore mandarine (Citrus reticulata)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059094