Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Antolić, A. (2017). Tehnološke mogućnosti bolje iskoristivosti pšeničnih posija (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776974
Antolić, Ana. "Tehnološke mogućnosti bolje iskoristivosti pšeničnih posija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776974
Antolić, Ana. "Tehnološke mogućnosti bolje iskoristivosti pšeničnih posija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776974
Antolić, A. (2017). 'Tehnološke mogućnosti bolje iskoristivosti pšeničnih posija', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776974
Antolić A. Tehnološke mogućnosti bolje iskoristivosti pšeničnih posija [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776974
A. Antolić, "Tehnološke mogućnosti bolje iskoristivosti pšeničnih posija", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776974