Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Pamuković, F. (2017). Razvoj jestivih filmova s bioaktivnim sastojcima ružmarina (Rosmarinus officinalis L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:043619
Pamuković, Franka. "Razvoj jestivih filmova s bioaktivnim sastojcima ružmarina (Rosmarinus officinalis L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:043619
Pamuković, Franka. "Razvoj jestivih filmova s bioaktivnim sastojcima ružmarina (Rosmarinus officinalis L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:043619
Pamuković, F. (2017). 'Razvoj jestivih filmova s bioaktivnim sastojcima ružmarina (Rosmarinus officinalis L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:043619
Pamuković F. Razvoj jestivih filmova s bioaktivnim sastojcima ružmarina (Rosmarinus officinalis L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:043619
F. Pamuković, "Razvoj jestivih filmova s bioaktivnim sastojcima ružmarina (Rosmarinus officinalis L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:043619