Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Kabinet za bioinformatiku
Citirajte ovaj rad
Zubčić, M. (2017). Testiranje utjecaja hranjive podloge na sastav crijevne mikrobiote u in vitro sustavu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128745
Zubčić, Marina. "Testiranje utjecaja hranjive podloge na sastav crijevne mikrobiote u in vitro sustavu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128745
Zubčić, Marina. "Testiranje utjecaja hranjive podloge na sastav crijevne mikrobiote u in vitro sustavu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128745
Zubčić, M. (2017). 'Testiranje utjecaja hranjive podloge na sastav crijevne mikrobiote u in vitro sustavu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128745
Zubčić M. Testiranje utjecaja hranjive podloge na sastav crijevne mikrobiote u in vitro sustavu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128745
M. Zubčić, "Testiranje utjecaja hranjive podloge na sastav crijevne mikrobiote u in vitro sustavu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128745