diplomski rad
Karakterizacija i procjena kvalitete rakija "Biska"

Maja Rupert (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad...

Rupert, M. (2017). Karakterizacija i procjena kvalitete rakija "Biska" (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:627482

Rupert, Maja. "Karakterizacija i procjena kvalitete rakija "Biska"." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:627482

Rupert, Maja. "Karakterizacija i procjena kvalitete rakija "Biska"." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:627482

Rupert, M. (2017). 'Karakterizacija i procjena kvalitete rakija "Biska"', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:627482

Rupert M. Karakterizacija i procjena kvalitete rakija "Biska" [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:627482

M. Rupert, "Karakterizacija i procjena kvalitete rakija "Biska"", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:627482