diplomski rad
Izolacija amilaze amilolitičke bakterije mliječne kiseline Lactobacillus amylovorus DSM 20531T ion-izmjenjivačkom kromatografijom

Ivona Jakša (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Jakša, I. (2017). Izolacija amilaze amilolitičke bakterije mliječne kiseline Lactobacillus amylovorus DSM 20531T ion-izmjenjivačkom kromatografijom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509965

Jakša, Ivona. "Izolacija amilaze amilolitičke bakterije mliječne kiseline Lactobacillus amylovorus DSM 20531T ion-izmjenjivačkom kromatografijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509965

Jakša, Ivona. "Izolacija amilaze amilolitičke bakterije mliječne kiseline Lactobacillus amylovorus DSM 20531T ion-izmjenjivačkom kromatografijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509965

Jakša, I. (2017). 'Izolacija amilaze amilolitičke bakterije mliječne kiseline Lactobacillus amylovorus DSM 20531T ion-izmjenjivačkom kromatografijom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509965

Jakša I. Izolacija amilaze amilolitičke bakterije mliječne kiseline Lactobacillus amylovorus DSM 20531T ion-izmjenjivačkom kromatografijom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509965

I. Jakša, "Izolacija amilaze amilolitičke bakterije mliječne kiseline Lactobacillus amylovorus DSM 20531T ion-izmjenjivačkom kromatografijom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509965