diplomski rad
Utjecaj izbora vinskog posuđa na polifenolni sastav vina

Čirjak, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Čirjak, M. (2017). Utjecaj izbora vinskog posuđa na polifenolni sastav vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666815

Čirjak, Marina. "Utjecaj izbora vinskog posuđa na polifenolni sastav vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666815

Čirjak, Marina. "Utjecaj izbora vinskog posuđa na polifenolni sastav vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666815

Čirjak, M. (2017). 'Utjecaj izbora vinskog posuđa na polifenolni sastav vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666815

Čirjak M. Utjecaj izbora vinskog posuđa na polifenolni sastav vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666815

M. Čirjak, "Utjecaj izbora vinskog posuđa na polifenolni sastav vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666815

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.