diplomski rad
Utjecaj izbora vinskog posuđa na polifenolni sastav vina

Marina Čirjak (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad...

Čirjak, M. (2017). Utjecaj izbora vinskog posuđa na polifenolni sastav vina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666815

Čirjak, Marina. "Utjecaj izbora vinskog posuđa na polifenolni sastav vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666815

Čirjak, Marina. "Utjecaj izbora vinskog posuđa na polifenolni sastav vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666815

Čirjak, M. (2017). 'Utjecaj izbora vinskog posuđa na polifenolni sastav vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666815

Čirjak M. Utjecaj izbora vinskog posuđa na polifenolni sastav vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666815

M. Čirjak, "Utjecaj izbora vinskog posuđa na polifenolni sastav vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666815