Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Zovko, L. (2017). Utjecaj soli na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u trajnom suhomesnatom proizvodu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218422
Zovko, Lucija. "Utjecaj soli na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u trajnom suhomesnatom proizvodu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218422
Zovko, Lucija. "Utjecaj soli na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u trajnom suhomesnatom proizvodu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218422
Zovko, L. (2017). 'Utjecaj soli na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u trajnom suhomesnatom proizvodu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218422
Zovko L. Utjecaj soli na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u trajnom suhomesnatom proizvodu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218422
L. Zovko, "Utjecaj soli na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u trajnom suhomesnatom proizvodu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218422