Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Zovko, J. (2017). Određivanje parametara stresa u bakterije Listeria inoccua nakon tretmana ultrazvukom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:772335
Zovko, Josipa. "Određivanje parametara stresa u bakterije Listeria inoccua nakon tretmana ultrazvukom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:772335
Zovko, Josipa. "Određivanje parametara stresa u bakterije Listeria inoccua nakon tretmana ultrazvukom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:772335
Zovko, J. (2017). 'Određivanje parametara stresa u bakterije Listeria inoccua nakon tretmana ultrazvukom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:772335
Zovko J. Određivanje parametara stresa u bakterije Listeria inoccua nakon tretmana ultrazvukom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:772335
J. Zovko, "Određivanje parametara stresa u bakterije Listeria inoccua nakon tretmana ultrazvukom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:772335