Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Ferk, K. (2017). Procjena ostatka hrane na tanjuru metodom vaganja u dvije osnovne škole na području Grada Zagreba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:642433
Ferk, Karla. "Procjena ostatka hrane na tanjuru metodom vaganja u dvije osnovne škole na području Grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:642433
Ferk, Karla. "Procjena ostatka hrane na tanjuru metodom vaganja u dvije osnovne škole na području Grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:642433
Ferk, K. (2017). 'Procjena ostatka hrane na tanjuru metodom vaganja u dvije osnovne škole na području Grada Zagreba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:642433
Ferk K. Procjena ostatka hrane na tanjuru metodom vaganja u dvije osnovne škole na području Grada Zagreba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:642433
K. Ferk, "Procjena ostatka hrane na tanjuru metodom vaganja u dvije osnovne škole na području Grada Zagreba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:642433