diplomski rad
Optimizacija i validacija HPLC metode za određivanje aminokiselina

Jelena Ostojić (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Ostojić, J. (2017). Optimizacija i validacija HPLC metode za određivanje aminokiselina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739885

Ostojić, Jelena. "Optimizacija i validacija HPLC metode za određivanje aminokiselina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739885

Ostojić, Jelena. "Optimizacija i validacija HPLC metode za određivanje aminokiselina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739885

Ostojić, J. (2017). 'Optimizacija i validacija HPLC metode za određivanje aminokiselina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739885

Ostojić J. Optimizacija i validacija HPLC metode za određivanje aminokiselina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739885

J. Ostojić, "Optimizacija i validacija HPLC metode za određivanje aminokiselina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739885