Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Cvitković, N. (2017). Određivanje udjela histamina u slanim inćunima primjenom Raman spektroskopije i HPLC metode (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:274843
Cvitković, Nikolina. "Određivanje udjela histamina u slanim inćunima primjenom Raman spektroskopije i HPLC metode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:274843
Cvitković, Nikolina. "Određivanje udjela histamina u slanim inćunima primjenom Raman spektroskopije i HPLC metode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:274843
Cvitković, N. (2017). 'Određivanje udjela histamina u slanim inćunima primjenom Raman spektroskopije i HPLC metode', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:274843
Cvitković N. Određivanje udjela histamina u slanim inćunima primjenom Raman spektroskopije i HPLC metode [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:274843
N. Cvitković, "Određivanje udjela histamina u slanim inćunima primjenom Raman spektroskopije i HPLC metode", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:274843