Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Česi, L. (2017). Određivanje udjela histamina u tkivu palamide HPLC-om i Raman spektroskopijom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191001
Česi, Lidija. "Određivanje udjela histamina u tkivu palamide HPLC-om i Raman spektroskopijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191001
Česi, Lidija. "Određivanje udjela histamina u tkivu palamide HPLC-om i Raman spektroskopijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191001
Česi, L. (2017). 'Određivanje udjela histamina u tkivu palamide HPLC-om i Raman spektroskopijom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191001
Česi L. Određivanje udjela histamina u tkivu palamide HPLC-om i Raman spektroskopijom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191001
L. Česi, "Određivanje udjela histamina u tkivu palamide HPLC-om i Raman spektroskopijom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191001