prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus flavus ATCC26949 u mješovitoj kulturi i biosinteza aflatoksina B1 i G1
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus flavus ATCC26949 u mješovitoj kulturi i biosinteza aflatoksina B1 i G1

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Duraković, L. (2007). Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus flavus ATCC26949 u mješovitoj kulturi i biosinteza aflatoksina B1 i G1 (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656659

Duraković, Lejla. "Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus flavus ATCC26949 u mješovitoj kulturi i biosinteza aflatoksina B1 i G1." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656659

Duraković, Lejla. "Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus flavus ATCC26949 u mješovitoj kulturi i biosinteza aflatoksina B1 i G1." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656659

Duraković, L. (2007). 'Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus flavus ATCC26949 u mješovitoj kulturi i biosinteza aflatoksina B1 i G1', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656659

Duraković L. Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus flavus ATCC26949 u mješovitoj kulturi i biosinteza aflatoksina B1 i G1 [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656659

L. Duraković, "Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus flavus ATCC26949 u mješovitoj kulturi i biosinteza aflatoksina B1 i G1", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656659

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.