Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Režek Jambrak, A. (2008). Utjecaj ultrazvuka na fizikalna i funkcionalna svojstva proteina sirutke (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327662
Režek Jambrak, Anet. "Utjecaj ultrazvuka na fizikalna i funkcionalna svojstva proteina sirutke." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327662
Režek Jambrak, Anet. "Utjecaj ultrazvuka na fizikalna i funkcionalna svojstva proteina sirutke." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327662
Režek Jambrak, A. (2008). 'Utjecaj ultrazvuka na fizikalna i funkcionalna svojstva proteina sirutke', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327662
Režek Jambrak A. Utjecaj ultrazvuka na fizikalna i funkcionalna svojstva proteina sirutke [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327662
A. Režek Jambrak, "Utjecaj ultrazvuka na fizikalna i funkcionalna svojstva proteina sirutke", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327662