Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Šimičić, H. (2011). Utjecaj temperature skladištenja na polifenolni sastav stolnog grožđa (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:409820
Šimičić, Hrvoje. "Utjecaj temperature skladištenja na polifenolni sastav stolnog grožđa." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:409820
Šimičić, Hrvoje. "Utjecaj temperature skladištenja na polifenolni sastav stolnog grožđa." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:409820
Šimičić, H. (2011). 'Utjecaj temperature skladištenja na polifenolni sastav stolnog grožđa', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:409820
Šimičić H. Utjecaj temperature skladištenja na polifenolni sastav stolnog grožđa [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:409820
H. Šimičić, "Utjecaj temperature skladištenja na polifenolni sastav stolnog grožđa", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:409820