Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Posarić, D. (2011). Utjecaj proizvodnje i skladištenja na udio vitamina C u marmeladi od šipka (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712016
Posarić, Dalia. "Utjecaj proizvodnje i skladištenja na udio vitamina C u marmeladi od šipka." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712016
Posarić, Dalia. "Utjecaj proizvodnje i skladištenja na udio vitamina C u marmeladi od šipka." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712016
Posarić, D. (2011). 'Utjecaj proizvodnje i skladištenja na udio vitamina C u marmeladi od šipka', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712016
Posarić D. Utjecaj proizvodnje i skladištenja na udio vitamina C u marmeladi od šipka [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712016
D. Posarić, "Utjecaj proizvodnje i skladištenja na udio vitamina C u marmeladi od šipka", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712016