Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Lončarević, S. (2012). Percepcija potrošača prema mikrobiološkom riziku podrijetlom iz hrane (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792089
Lončarević, Sanja. "Percepcija potrošača prema mikrobiološkom riziku podrijetlom iz hrane." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792089
Lončarević, Sanja. "Percepcija potrošača prema mikrobiološkom riziku podrijetlom iz hrane." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792089
Lončarević, S. (2012). 'Percepcija potrošača prema mikrobiološkom riziku podrijetlom iz hrane', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792089
Lončarević S. Percepcija potrošača prema mikrobiološkom riziku podrijetlom iz hrane [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792089
S. Lončarević, "Percepcija potrošača prema mikrobiološkom riziku podrijetlom iz hrane", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792089