Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Mihaljević, I. (2012). Uvođenje i vrednovanje HACCP sustava u školskim kuhinjama (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628107
Mihaljević, Ivka. "Uvođenje i vrednovanje HACCP sustava u školskim kuhinjama." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628107
Mihaljević, Ivka. "Uvođenje i vrednovanje HACCP sustava u školskim kuhinjama." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628107
Mihaljević, I. (2012). 'Uvođenje i vrednovanje HACCP sustava u školskim kuhinjama', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628107
Mihaljević I. Uvođenje i vrednovanje HACCP sustava u školskim kuhinjama [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628107
I. Mihaljević, "Uvođenje i vrednovanje HACCP sustava u školskim kuhinjama", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628107