Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Kosić, U. (2012). Utjecaj procesa proizvodnje na formiranje biogenih amina u vinu (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:857013
Kosić, Urška. "Utjecaj procesa proizvodnje na formiranje biogenih amina u vinu." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:857013
Kosić, Urška. "Utjecaj procesa proizvodnje na formiranje biogenih amina u vinu." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:857013
Kosić, U. (2012). 'Utjecaj procesa proizvodnje na formiranje biogenih amina u vinu', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:857013
Kosić U. Utjecaj procesa proizvodnje na formiranje biogenih amina u vinu [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:857013
U. Kosić, "Utjecaj procesa proizvodnje na formiranje biogenih amina u vinu", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:857013