diplomski rad
Utjecaj kultivara na udjel i sastav tokoferola sirovog sojinog ulja

Antonija Grgat (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Grgat, A. (2016). Utjecaj kultivara na udjel i sastav tokoferola sirovog sojinog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875489

Grgat, Antonija. "Utjecaj kultivara na udjel i sastav tokoferola sirovog sojinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875489

Grgat, Antonija. "Utjecaj kultivara na udjel i sastav tokoferola sirovog sojinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875489

Grgat, A. (2016). 'Utjecaj kultivara na udjel i sastav tokoferola sirovog sojinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875489

Grgat A. Utjecaj kultivara na udjel i sastav tokoferola sirovog sojinog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875489

A. Grgat, "Utjecaj kultivara na udjel i sastav tokoferola sirovog sojinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875489