Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Šimović, M. (2013). Utjecaj karvakrola i eugenola na odabrane plijesni, kontaminante voća (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194857
Šimović, Mirela. "Utjecaj karvakrola i eugenola na odabrane plijesni, kontaminante voća." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194857
Šimović, Mirela. "Utjecaj karvakrola i eugenola na odabrane plijesni, kontaminante voća." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194857
Šimović, M. (2013). 'Utjecaj karvakrola i eugenola na odabrane plijesni, kontaminante voća', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194857
Šimović M. Utjecaj karvakrola i eugenola na odabrane plijesni, kontaminante voća [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194857
M. Šimović, "Utjecaj karvakrola i eugenola na odabrane plijesni, kontaminante voća", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194857