Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Benković, M. (2013). Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418909
Benković, Maja. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418909
Benković, Maja. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418909
Benković, M. (2013). 'Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418909
Benković M. Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418909
M. Benković, "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418909