Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Kraljić, K. (2013). Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668950
Kraljić, Klara. "Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668950
Kraljić, Klara. "Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668950
Kraljić, K. (2013). 'Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668950
Kraljić K. Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668950
K. Kraljić, "Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668950