Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Cegledi, E. (2015). Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512
Cegledi, Ena. "Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512
Cegledi, Ena. "Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512
Cegledi, E. (2015). 'Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512
Cegledi E. Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512
E. Cegledi, "Antioksidativna aktivnost flavonoida izoliranih iz organskog otpada od proizvodnje vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465512