završni rad
Izolacija fenolnih spojeva iz organskog otpada od proizvodnje vina

Monika Tandara (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Tandara, M. (2015). Izolacija fenolnih spojeva iz organskog otpada od proizvodnje vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:582283

Tandara, Monika. "Izolacija fenolnih spojeva iz organskog otpada od proizvodnje vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:582283

Tandara, Monika. "Izolacija fenolnih spojeva iz organskog otpada od proizvodnje vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:582283

Tandara, M. (2015). 'Izolacija fenolnih spojeva iz organskog otpada od proizvodnje vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:582283

Tandara M. Izolacija fenolnih spojeva iz organskog otpada od proizvodnje vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:582283

M. Tandara, "Izolacija fenolnih spojeva iz organskog otpada od proizvodnje vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:582283