Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Begić, N. (2014). Kvaliteta vina proizvedenih od autohtone hercegovačke sorte Žilavka (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819738
Begić, Nela. "Kvaliteta vina proizvedenih od autohtone hercegovačke sorte Žilavka." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819738
Begić, Nela. "Kvaliteta vina proizvedenih od autohtone hercegovačke sorte Žilavka." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819738
Begić, N. (2014). 'Kvaliteta vina proizvedenih od autohtone hercegovačke sorte Žilavka', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819738
Begić N. Kvaliteta vina proizvedenih od autohtone hercegovačke sorte Žilavka [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819738
N. Begić, "Kvaliteta vina proizvedenih od autohtone hercegovačke sorte Žilavka", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819738