završni specijalistički
Prisutnost elemenata u tragovima u gljivama i proizvodima od gljiva

Željka Horvat (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad...

Horvat, . (2014). Prisutnost elemenata u tragovima u gljivama i proizvodima od gljiva (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100245

Horvat, Željka. "Prisutnost elemenata u tragovima u gljivama i proizvodima od gljiva." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100245

Horvat, Željka. "Prisutnost elemenata u tragovima u gljivama i proizvodima od gljiva." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100245

Horvat, . (2014). 'Prisutnost elemenata u tragovima u gljivama i proizvodima od gljiva', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100245

Horvat . Prisutnost elemenata u tragovima u gljivama i proizvodima od gljiva [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100245

. Horvat, "Prisutnost elemenata u tragovima u gljivama i proizvodima od gljiva", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100245