Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Smojver, M. (2014). Antimikrobna aktivnost eteričnih ulja ljekovitog bilja u prehrambenoj industriji (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419888
Smojver, Matea. "Antimikrobna aktivnost eteričnih ulja ljekovitog bilja u prehrambenoj industriji." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419888
Smojver, Matea. "Antimikrobna aktivnost eteričnih ulja ljekovitog bilja u prehrambenoj industriji." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419888
Smojver, M. (2014). 'Antimikrobna aktivnost eteričnih ulja ljekovitog bilja u prehrambenoj industriji', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419888
Smojver M. Antimikrobna aktivnost eteričnih ulja ljekovitog bilja u prehrambenoj industriji [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419888
M. Smojver, "Antimikrobna aktivnost eteričnih ulja ljekovitog bilja u prehrambenoj industriji", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419888