Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Tomašević, M. (2017). Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622190
Tomašević, Marina. "Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622190
Tomašević, Marina. "Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622190
Tomašević, M. (2017). 'Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622190
Tomašević M. Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622190
M. Tomašević, "Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622190