Skip to main content
Početna
O repozitoriju
Kontakt
PBF
Knjižnica PBF-a
English
Repozitorij Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu
Pregledavanje
Prema autoru
Prema godini
Prema organizacijskoj jedinici
Prema području
Prema vrsti rada
Svih dokumenata
Više...
Napredno pretraživanje
Pohranjivanje
Search Term
ovaj repozitorij
sve repozitorije u Dabru
Marina Tomašević (popis objekata)
Izvoz zapisa
maks. 1000 zapisa
RIS
BibTeX
CSV
TSV
maks. 100 zapisa
PDF
Prikaži radove sa ostalih repozitorija
Autorski radovi
(3)
Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip
Tomašević, Marina
Disertacija
Datum obrane: 14.06.2017.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj sortimenta i mikroklimatskih uvjeta na sastav ukupnih fenola i ukupnih flavonoida mandarine (C. reticulata L.)
Đapić, Marina
Diplomski rad
Datum obrane: 03.03.2011.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Total phenolic content and antioxidant capacity of Teran red wine: influence of pre-fermentative mash procedures
Orbanić, Fumica; Rossi, Sara; Bestulić, Ena; Kovačević Ganić, Karin; Ćurko, Natka; Tomašević, Marina; Plavša, Tomislav; Jeromel, Ana; Radeka, Sanja
Rad u zborniku / Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Datum objave publikacije: 2023.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Vođeni / mentorirani radovi
(9)
Utjecaj ultrazvuka visoke snage na kvalitetu ulja sjemenki grožđa
Rimac, Anamarija
Završni rad
Datum obrane: 16.09.2024.
Funkcija: mentor, pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj Saccharomyces i ne-Saccharomyces kvasaca na aromu vina Pošip
Jerečić, Margareta
Diplomski rad
Datum obrane: 22.12.2023.
Funkcija: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj hibridnog i ne-saccharomyces kvasaca na aromu vina Pošip
Šeparović, Jelena
Diplomski rad
Datum obrane: 04.12.2023.
Funkcija: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa
Sobotinčić, Lucija
Diplomski rad
Datum obrane: 27.09.2023.
Funkcija: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj ekstrakcije superkritičnim CO₂ na sastav masnih kiselina u ulju sjemenki grožđa
Petrić, Melita
Diplomski rad
Datum obrane: 20.07.2023.
Funkcija: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj različitih tehnoloških postupaka maceracije na aromatski sastav crnog vina
Đebro, Matea
Završni rad
Datum obrane: 18.07.2022.
Funkcija: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Izrada baždarnih krivulja za analizu spojeva fermentacijske arome u vinu
Skendrović, Hanna
Završni rad
Datum obrane: 15.06.2020.
Funkcija: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina
Šenjug, Dora
Završni rad
Datum obrane: 15.06.2020.
Funkcija: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Aroma vina pošip nakon 60 mjeseci starenja u bocama
Dorner, Amanda
Završni rad
Datum obrane: 09.07.2019.
Funkcija: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Nadzirani radovi (povjerenstvo)
(4)
Utjecaj predtretmana ultrazvukom i hladnog prešanja na sastav polifenolnih spojeva u ulju sjemenki grožđa
Đebro, Matea
Diplomski rad
Datum obrane: 31.10.2024.
Funkcija: član povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj Saccharomyces i ne-Saccharomyces kvasaca na aromu vina Pošip
Jerečić, Margareta
Diplomski rad
Datum obrane: 22.12.2023.
Funkcija: predsjednik povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Validacija metode za određivanje slobodnog sumporovog dioksida u vinu primjenom analizatora kontinuiranog protoka
Dizdar, Lucija
Diplomski rad
Datum obrane: 04.05.2023.
Funkcija: predsjednik povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Application of non-thermal techniques as an alternative to sulfur dioxide in production of wine
Lukić, Katarina
Disertacija
Datum obrane: 02.06.2022.
Funkcija: član povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima: