Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za analitičku kemiju
Citirajte ovaj rad
Hasanbegović, A. (2018). Primjena ekstrakata kore mandarine pri izradi biofilmova na bazi pektina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:748636
Hasanbegović, Alisa. "Primjena ekstrakata kore mandarine pri izradi biofilmova na bazi pektina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:748636
Hasanbegović, Alisa. "Primjena ekstrakata kore mandarine pri izradi biofilmova na bazi pektina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:748636
Hasanbegović, A. (2018). 'Primjena ekstrakata kore mandarine pri izradi biofilmova na bazi pektina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:748636
Hasanbegović A. Primjena ekstrakata kore mandarine pri izradi biofilmova na bazi pektina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:748636
A. Hasanbegović, "Primjena ekstrakata kore mandarine pri izradi biofilmova na bazi pektina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:748636