završni rad
Određivanje udjela proteina u visokoproteinskim prahovima

Benšek, Dora
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Benšek, D. (2018). Određivanje udjela proteina u visokoproteinskim prahovima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737423

Benšek, Dora. "Određivanje udjela proteina u visokoproteinskim prahovima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737423

Benšek, Dora. "Određivanje udjela proteina u visokoproteinskim prahovima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737423

Benšek, D. (2018). 'Određivanje udjela proteina u visokoproteinskim prahovima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737423

Benšek D. Određivanje udjela proteina u visokoproteinskim prahovima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737423

D. Benšek, "Određivanje udjela proteina u visokoproteinskim prahovima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737423

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.