Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Gauta, T. (2018). Kontrola kvalitete djevičanskog maslinovog ulja u Zadarskoj županiji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605720
Gauta, Tonka. "Kontrola kvalitete djevičanskog maslinovog ulja u Zadarskoj županiji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605720
Gauta, Tonka. "Kontrola kvalitete djevičanskog maslinovog ulja u Zadarskoj županiji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605720
Gauta, T. (2018). 'Kontrola kvalitete djevičanskog maslinovog ulja u Zadarskoj županiji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605720
Gauta T. Kontrola kvalitete djevičanskog maslinovog ulja u Zadarskoj županiji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605720
T. Gauta, "Kontrola kvalitete djevičanskog maslinovog ulja u Zadarskoj županiji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605720