Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Stipčić, T. (2018). Procjena prehrambenih navika pacijenata oboljelih od dijabetesa tip 2 (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:565995
Stipčić, Tea. "Procjena prehrambenih navika pacijenata oboljelih od dijabetesa tip 2." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:565995
Stipčić, Tea. "Procjena prehrambenih navika pacijenata oboljelih od dijabetesa tip 2." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:565995
Stipčić, T. (2018). 'Procjena prehrambenih navika pacijenata oboljelih od dijabetesa tip 2', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:565995
Stipčić T. Procjena prehrambenih navika pacijenata oboljelih od dijabetesa tip 2 [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:565995
T. Stipčić, "Procjena prehrambenih navika pacijenata oboljelih od dijabetesa tip 2", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:565995