završni rad
Fizikalno kemijska usporedba sastava kravljeg, kozjeg i ovčjeg mlijeka

Zlatar, Filip
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Zlatar, F. (2018). Fizikalno kemijska usporedba sastava kravljeg, kozjeg i ovčjeg mlijeka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:296957

Zlatar, Filip. "Fizikalno kemijska usporedba sastava kravljeg, kozjeg i ovčjeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:296957

Zlatar, Filip. "Fizikalno kemijska usporedba sastava kravljeg, kozjeg i ovčjeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:296957

Zlatar, F. (2018). 'Fizikalno kemijska usporedba sastava kravljeg, kozjeg i ovčjeg mlijeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:296957

Zlatar F. Fizikalno kemijska usporedba sastava kravljeg, kozjeg i ovčjeg mlijeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:296957

F. Zlatar, "Fizikalno kemijska usporedba sastava kravljeg, kozjeg i ovčjeg mlijeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:296957

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.