Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Vugrinec, K. (2018). Inkapsulacija polifenola maslačka (Taraxacum officinale L.) u pektinske sustave nosača primjenom različitih tehnika (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239303
Vugrinec, Kristina. "Inkapsulacija polifenola maslačka (Taraxacum officinale L.) u pektinske sustave nosača primjenom različitih tehnika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239303
Vugrinec, Kristina. "Inkapsulacija polifenola maslačka (Taraxacum officinale L.) u pektinske sustave nosača primjenom različitih tehnika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239303
Vugrinec, K. (2018). 'Inkapsulacija polifenola maslačka (Taraxacum officinale L.) u pektinske sustave nosača primjenom različitih tehnika', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239303
Vugrinec K. Inkapsulacija polifenola maslačka (Taraxacum officinale L.) u pektinske sustave nosača primjenom različitih tehnika [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239303
K. Vugrinec, "Inkapsulacija polifenola maslačka (Taraxacum officinale L.) u pektinske sustave nosača primjenom različitih tehnika", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239303