Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehničku termodinamiku
Citirajte ovaj rad
Vučko, L. (2018). Ultrazvukom potpomognuto prosijavanje prehrambenih praškastih materijala (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641658
Vučko, Lucija. "Ultrazvukom potpomognuto prosijavanje prehrambenih praškastih materijala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641658
Vučko, Lucija. "Ultrazvukom potpomognuto prosijavanje prehrambenih praškastih materijala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641658
Vučko, L. (2018). 'Ultrazvukom potpomognuto prosijavanje prehrambenih praškastih materijala', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641658
Vučko L. Ultrazvukom potpomognuto prosijavanje prehrambenih praškastih materijala [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641658
L. Vučko, "Ultrazvukom potpomognuto prosijavanje prehrambenih praškastih materijala", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641658