Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Cestar, M. (2018). Antioksidacijska aktivnost fenolnih spojeva bobica i lista tršlje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:713700
Cestar, Mateja. "Antioksidacijska aktivnost fenolnih spojeva bobica i lista tršlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:713700
Cestar, Mateja. "Antioksidacijska aktivnost fenolnih spojeva bobica i lista tršlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:713700
Cestar, M. (2018). 'Antioksidacijska aktivnost fenolnih spojeva bobica i lista tršlje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:713700
Cestar M. Antioksidacijska aktivnost fenolnih spojeva bobica i lista tršlje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:713700
M. Cestar, "Antioksidacijska aktivnost fenolnih spojeva bobica i lista tršlje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:713700