završni rad
Proteolitička aktivnost probiotičkih starter kultura bakterija mliječne kiseline

Brigita Herout (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Herout, B. (2018). Proteolitička aktivnost probiotičkih starter kultura bakterija mliječne kiseline (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239187

Herout, Brigita. "Proteolitička aktivnost probiotičkih starter kultura bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239187

Herout, Brigita. "Proteolitička aktivnost probiotičkih starter kultura bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239187

Herout, B. (2018). 'Proteolitička aktivnost probiotičkih starter kultura bakterija mliječne kiseline', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239187

Herout B. Proteolitička aktivnost probiotičkih starter kultura bakterija mliječne kiseline [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239187

B. Herout, "Proteolitička aktivnost probiotičkih starter kultura bakterija mliječne kiseline", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239187