Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Bolarić, K. (2018). Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na parametre boje sokova od jabuke (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961434
Bolarić, Kim. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na parametre boje sokova od jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961434
Bolarić, Kim. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na parametre boje sokova od jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961434
Bolarić, K. (2018). 'Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na parametre boje sokova od jabuke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961434
Bolarić K. Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na parametre boje sokova od jabuke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961434
K. Bolarić, "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na parametre boje sokova od jabuke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961434