Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Rubinić, V. (2018). Utjecaj kriomljevenja na veličinu čestica posija prosa određenu metodom laserske difrakcije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100146
Rubinić, Valentina. "Utjecaj kriomljevenja na veličinu čestica posija prosa određenu metodom laserske difrakcije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100146
Rubinić, Valentina. "Utjecaj kriomljevenja na veličinu čestica posija prosa određenu metodom laserske difrakcije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100146
Rubinić, V. (2018). 'Utjecaj kriomljevenja na veličinu čestica posija prosa određenu metodom laserske difrakcije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100146
Rubinić V. Utjecaj kriomljevenja na veličinu čestica posija prosa određenu metodom laserske difrakcije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100146
V. Rubinić, "Utjecaj kriomljevenja na veličinu čestica posija prosa određenu metodom laserske difrakcije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100146