Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Kuzmić, I. (2018). Udio, sastav i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335397
Kuzmić, Ivana. "Udio, sastav i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335397
Kuzmić, Ivana. "Udio, sastav i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335397
Kuzmić, I. (2018). 'Udio, sastav i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335397
Kuzmić I. Udio, sastav i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335397
I. Kuzmić, "Udio, sastav i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335397