Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Romac, A. (2018). Vezanje AFM1 iz mlijeka liofiliziranim stanicama bakterija mliječne kiseline (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:858521
Romac, Anamarija. "Vezanje AFM1 iz mlijeka liofiliziranim stanicama bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:858521
Romac, Anamarija. "Vezanje AFM1 iz mlijeka liofiliziranim stanicama bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:858521
Romac, A. (2018). 'Vezanje AFM1 iz mlijeka liofiliziranim stanicama bakterija mliječne kiseline', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:858521
Romac A. Vezanje AFM1 iz mlijeka liofiliziranim stanicama bakterija mliječne kiseline [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:858521
A. Romac, "Vezanje AFM1 iz mlijeka liofiliziranim stanicama bakterija mliječne kiseline", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:858521